daniellakids

 Dani's kommentarer:

Det var en rigtig god oplevelse, det gik så hurtigt –tog kun lidt over to timer.
Jeg undgik desuden at bruge smertestillende midler (som håbet) eller at skulle syes. Da jeg sad med min baby nogle timer senere, var jeg forundret over hvor godt jeg havde det!

Spørgsmål:
Hvilke forcer, set ud fra jeres oplevelser i graviditeten, under og efter fødslen, har jeres doula – hvad er hun særlig god til?

-- Til at lytte og huske ens ønsker: vi havde snakket om mine håb og forventninger til fødslen i forvejen, og en lille ting jeg havde sagt var at jeg godt kunne tænke mig at få en slurk vand efter hver ve – det fik jeg så tilbudt og jeg fik rigeligt: det blev til en hel kop med hver ve.

-- Til at forudse ens behov: hun kunne se hvor jeg havde ondt under veerne og tilbød at massere der. Senere sørgede hun for at tænde for en vifte, hvilket virkelig hjalp, selvom jeg ikke havde registreret at jeg havde brug for det.

-- Til at være medfølende og hjælpe med at få mest muligt ud af veerne.

-- Til at opmuntre en.

-- Hjalp mig med vejrtræknings øvelser så jeg kunne bevare roen og kontrol og ikke have brug for smertestillende midler.

 

Kat's kommentarer:Katkids

Det skabte utrolig meget ro, stabilitet og tryghed. At have en doula gjorde, at jeg havde overskud til at koncentrere mig 100% om fødslen.

Afslapningsteknikker, som doula’en lærte mig, brugte jeg meget under fødslen.

 

 

 IMG 7214

 

 

 

 

 

 

 

 IMG 7283

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 5931

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lukas20020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 5954